sawni

jordbävning i nepal

Publicerad 2015-04-25 13:38:00 i life as sawni, politik,

Det har precis varit en jordbävning i Nepal. En extremt förödande jordbävning, den största på 80 år. Enligt TT är det 600 personer som rapporterats döda hittills och siffrorna fortsätter stiga. Vår utställning har alltså aldrig varit så viktig som nu. Vår fotoutställning kommer skänka varenda öre vi får in direkt till Föreningen för gatubarn i Nepal och det behövs. Som tur är har alla barn på barnhemmen överlevt, flickorna från flickhemmet står i detta nu ute på en åker, då det är för stor rasrisk. På grund av de kraftiga efterskalven så kan de fortfarande inte gå in i huset de bor i, utan förbereder sig på att sova en natt ute, enligt Föreningen för gatubarn i Nepal. 

bildkälla

och ni alla kan hjälpa till genom att SWISHA till 1239003658 eller sätta in pengar på föreningen för gatubarn i nepals plusgiro: 90 03 65-8 eller bankgiro: 900-3658
samma bildkälla som ovan.

om ni inte vill swisha pengar, eller föra över pengar till Nepal. SÅ kan ni komma förbi våran utställning den 7 maj klockan 18.00 och skänka pengar. Köp fika och varenda öre går direkt till Föreningen för gatubarn i Nepal
alla pengar går oavkortat till Föreningen för gatubarn i Nepal
http://www.gatubarnnepal.net
 

Kommentarer

Postat av: ▲ R O B I N N S

Publicerad 2015-04-25 14:02:49

Asså att det hände bara krossar mitt hjärta. Hur många dog? Jag tror det va runt 150? Det där är helt galet och hur hemskt som helst!

Svar: dödsantalet är uppe i 700 personer just nu, enligt exempelvis BBC: http://www.bbc.com/news/world-asia-32461019

men siffrorna ökar fortfarande.
sawni

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

sawni

SANNA - 20 år, beroende av coca cola light, gråa tröjor och flygbiljetter. Samlar på vinylskivor och tygmärken. Älskar friterad mat och NYC. Gillar fula hundar och svarta katter.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela