sawni

år 2014

Publicerad 2014-12-31 15:15:00 i life as sawni,

har gått tillbaka i arkivet och tänkte liksom. vad har hänt det senaste året?

januari
 vi startade året i västerås. hos oscar. en grym fest och första dagen på året så mådde vi mindre bra. jag hade även fett konstiga färger på mitt hår, typ jämt.

den 8e januari fyllde min bästaste hanna år, vilket firades med ett glas vin!

annars bowlade jag med vänner
hade fester i pappas bar. saknar hookers bar soooo bad.

februari

januari avslutades med att jag och hanna åkte till stockholm och såg ingen mindre än miss goulding! samtidigt överraskade vi denis och han var i chock. 

 annars var denna månad en väldigt sann och hann månad. jag och hanna levde livet, fick gratis pizza, var på skumma fester, invigde ett taxikort när vi hamnat på läskiga valbofester. livet var rätt fab.

hade discopants på mig. typ jämt. 

sen avslutade jag denna månad, med att ta med mannen i mitt liv till berlin. <3

mars
mars startade och vi var kvar i berlin. vi åt fina middagar, köpte kavajer på fyllan, besökte porten (se bild ett) där min mormor bodde innan hon flydde till sverige. vi tog bilder på oss i fotoautomater och vi var söta. vi vandrade runt på berlins gator mitt i natten och vi njöt av att det var några grader varmare där än hemma. det var finast.

kom hem till sverige. det började bli varmare. och det firade jag och hanna med picknick med chokladbollar och dammsugare i en park, och några dagar senare så invigde vi den första uteserveringen med svindyrt vin. (vi hittade en katt också), sen spenderade vi många timmar tillsammans på tåg till stockholm. 

och det var i mars som jag började hänga i stockholm påriktigt. för mannen i mitt liv hade skaffat sig en lägenhet i bromma och det resulterade i många stockholmsdagar.

så i stockholm hängde vi i rozenhillstudion, träffade folk, hade kul på en random tapasbar och åkte omkring. (ASSÅ KOLLA DENIS PÅ GITARRBILDERNA OMGOMG)

part twooo is comin' up
 

Om

Min profilbild

sawni

SANNA - 20 år, beroende av coca cola light, gråa tröjor och flygbiljetter. Samlar på vinylskivor och tygmärken. Älskar friterad mat och NYC. Gillar fula hundar och svarta katter.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela